Strictly for men X Arenal

Nieuwe sponsorship

Strictly for men X Arenal

Arenal Kerkrade en Strictly for Men kondigen trotse sponsor samenwerking aan.

 

Arenal Kerkrade en Strictly for Men zijn verheugd om een nieuwe sponsorsamenwerking aan te kondigen die de lokale gemeenschap zal versterken en verrijken. Als vooraanstaande padelclub in de regio en gerenommeerde herenmodezaak, bundelen ze hun krachten om een unieke ervaring te bieden aan hun leden en klanten.

 

Strictly for Men heeft ervoor gekozen om Arenal Kerkrade te sponsoren, waarbij ze niet alleen steun bieden, maar ook aanzienlijke zichtbaarheid en exposure ontvangen binnen de club. Van opvallende reclameborden tot vermeldingen op de website en sociale mediakanalen van de club, Strictly for Men zal prominent aanwezig zijn voor alle leden en bezoekers.

 

Deze sponsorsamenwerking biedt Strictly for Men een waardevolle kans om hun merk te promoten onder een enthousiast publiek van padel liefhebbers en tegelijkertijd hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te tonen. Als gevestigde naam in herenmode streven ze ernaar om niet alleen kwaliteitskleding aan te bieden, maar ook een positieve impact te hebben op de regio waarin ze opereren.

 

Voor Arenal Kerkrade betekent deze samenwerking niet alleen een bron van ondersteuning, maar ook een versterking van hun banden met lokale bedrijven en een verrijking van het aanbod voor hun leden. Door samen te werken met Strictly for Men kunnen ze hun leden een nog completere ervaring bieden, zowel op als naast de padelbaan.

 

Beide partijen kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn vastbesloten om samen nieuwe hoogten te bereiken. Sta jij met je bedrijf ook open voor een leuke samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op! Voor meer informatie over deze opwindende sponsorsamenwerking en hoe beide bedrijven van elkaar profiteren, nodigen we u uit om Arenal Kerkrade en Strictly for Men te bezoeken of contact op te nemen via hun respectievelijke websites en sociale mediakanalen.